|
|
Калкулация на себестойност с ИСФУ Бизнес Навигатор Уебинар с практическо обучение с платформата Team Viewer Meeting
Дати на провеждане: 19.05.2025 от 09:30 - 12:30 ч. и 13:30- 15:30 ч. Уебинар
Тема 1: Отчитане на предприятие с производствена дейност ИСФУ Бизнес Навигатор. Шаблон “Производствено предприятие”
Тема 2:
Настройки на номенклатурни дефиниции, мерни единици, аналитичности във
фирма с производственa дейност – “ПРОИЗВОДСТВО спец.курс”
Тема 3: Дефиниране на сметки за отчитане на производственa дейност
Тема 4: Настройка на типове документи за работа във фирма с производствена дейност
Тема 5: Изчисляване на фактическа себестойност без предварителна (планова) калкулация. Справки
Тема 6: Планова калкулация на себестойност – дефиниране на партиди за разходи, задаване на калкулационни норми
Тема 7: Планова калкулация на себестойност – заприхождаване на продукция. Справки
Тема 8: Разлика между плановия и фактическия размер на разходите за производство. Себестойност. Справки.
Тема 9: Автоматично разпределение на общи разходи – по видове произведена продукция на база на проценти. Справки
Тема 10: Партиди по сметките за производство. Полуфабрикати
Тема 11: Настройка на състава на изделията чрез продуктово дърво
Тема 12: Изчисляване
на планова себестойност по метода на продуктовото дърво – автоматично
изписване на материалите и заприхождаване на произведените продукция и
полуфабрикати. Справки
Тема 13: Автоматична корекция на разходи при себестойност. Справки
Тема 14: Автоматично разпределяне на общи разходи по аналогия при себестойност. Справки
Тема 15: Приключване на разходни сметки
Тема 16: Продажба и изписване на произведената продукция
Тема 17: Отчети при работа с калкулация на себестойност
Тема 18: Специални указания и схема на работа при калкулация на себестойност
Тема 19: Въпроси и отговори
|
 |
|
 |
|
 |
КУРСОВЕ |
|
|
Цена с ДДС:50 € за курс от 6 ч. Записване на тел. 02-986 77 22; 02-986 12 34; 02-986 12 32; 02-981 72 26; 02-986 78 32, GSM: 0879-605 248
Изпратете Вашата заявка на е-mail:
kurs@cfinance.bg |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 | |